Husbilsliv

Det är något speciellt med att ge sig ut på vägen med husbilen. Att vara på väg någonstans och att somna och vakna på en ny plats.

Tystnaden, stillheten, en värld i världen, en ö någonstans mitt i livet.

Hustrun har gått och lagt sig, ungarna ligger och småbusar så att husbilen gungar lätt. Jag sitter med långsamma tankar och känner pulsen gå ner. Kvällens whisky i glaset, den numera nästan obligatoriska sängfösaren. Utanför stannar världen, härinne känns det som att vi ligger före, som att världen redan har stannat och jag njuter av den känslan.

Jag tänker på min hustru, kan nästan höra hennes snusningar från bakre delen av bilen och jag tänker på hur bra jag trivs i hennes sällskap och att det känns som att jag verkligen lever när vi är tillsammans. Och jag tänker på att det tog tid att komma hit, till den här världen vi är nu och ingenting var gratis.

Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *